Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedesov ultimativni karavan od 900 KS je melem za uši (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Dowsizing je doslovno ubio ponudu za sve one koji žele da zvuk motora uzburka emocije, a po potrebi i probudi strast u starim strojarima željnim da još jednom i Dowsizing je doslovno ubio ponudu za sve one koji žele da zvuk motora uzburka emocije, a po potrebi i probudi strast u starim strojarima željnim da još jednom i Rating: 0

Mercedesov ultimativni karavan od 900 KS je melem za uši (VIDEO)

Advertisement

Dowsizing je doslovno ubio ponudu za sve one koji žele da zvuk motora uzburka emocije, a po potrebi i probudi strast u starim strojarima željnim da još jednom izađu na asfaltnu ravnicu.

A ako niste u Americi ili nemate pozamašnu zalihu papirnatog blaga pohranjenu u nekoliko novčanika, rješenje možete potražiti u ponudi prethodnih generacija iz AMG-a. E63 je možda najbolja opcija, a standardna ponuda preko 500 KS iz 5.5-litrenog V8 dragulja ne bi trebala nikoga ostaviti ravnodušnim.

Može se otići još koji korak dalje i zakucati tamo gdje stoluje Brabus. Upravo se to dogodilo ovom ultimativnom “spavaču“ koji tek novim naplatcima daje naslutiti probuđena zvijer ispod poklopca. A ona uz ugradnju novog turbinskog sustava (TTE), usisa i kontrole motora daje u maksimumu čak 900 KS.

Nošen V8 simfonijom, ovaj karavan pola milje odradi za oko 18 sekundi s izlaznom brzinom većom od 260 km/h.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: