Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Motocikl, jaka kiša, puno vode na asfaltu – neminovan pad… (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Motocikl je pomalo čudno vozilo, mora se priznati. Pa čak i kad se ne pretjera i ne vozi riskantno i prebrzo može iznenaditi u jednom trenutku i najiskusnije vo Motocikl je pomalo čudno vozilo, mora se priznati. Pa čak i kad se ne pretjera i ne vozi riskantno i prebrzo može iznenaditi u jednom trenutku i najiskusnije vo Rating: 0

Motocikl, jaka kiša, puno vode na asfaltu – neminovan pad… (VIDEO)

Advertisement

Motocikl je pomalo čudno vozilo, mora se priznati. Pa čak i kad se ne pretjera i ne vozi riskantno i prebrzo može iznenaditi u jednom trenutku i najiskusnije vozače.

Jedan takav primjer je i u ovom videu snimljenom na Tajlandu prije pola godine po jakom pljusku na autocesti i asfaltu koji ima ogromnu kolilinu vode na sebi. Puno vode uzrok je pada, ali i spasonosni element da se pri visokoj brzini nije ništa strašno dogodilo ni putnicima na motociklu, a ni samom motociklu. Je li se ovaj pad mogao izbjegnuti? Vjerujemo da jest, jer se nije trebalo voziti po takvim uvjetima, a ako se i vozilo trebalo se još sporije voziti.

Pogledajte video u nastavku…

Izvor: automania.hr

Komentari korisnika: