Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Može li Lada upaliti nakon što je šest mjeseci bila u jezeru? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Logo ruske Lade prikazuje brod koji plovi, a samo to bi mogao biti dobar pokazatelj kako je prošao ovaj eksperiment Nedavno smo vidjeli kako je YouTube kanal Ga Logo ruske Lade prikazuje brod koji plovi, a samo to bi mogao biti dobar pokazatelj kako je prošao ovaj eksperiment Nedavno smo vidjeli kako je YouTube kanal Ga Rating: 0

Može li Lada upaliti nakon što je šest mjeseci bila u jezeru? (VIDEO)

Advertisement

Logo ruske Lade prikazuje brod koji plovi, a samo to bi mogao biti dobar pokazatelj kako je prošao ovaj eksperiment

Nedavno smo vidjeli kako je YouTube kanal Garage 54 zakopao tri automobila pod zemlju, na godinu dana, te ih po iskapanju pokušao upaliti. Iako je teška i mokra zemlja prilično zdrobila automobile, dva od tri su upalila Ruska ekipa je napravila novi eksperiment, a riječ je o staroj Ladi Samari koja je šest mjeseci bila potopljena u vodi.

S obzirom na velike ruske hladnoće, jezero se u nekoliko navrata smrznulo pa je led spljoštio cijeli gornji dio automobila. Prilikom vađenja primijećeno je kako je Lada puna i mulja, ali to ekipu Garage 54 nije spriječilo u daljnjemu postupku.

Prvi korak pri paljenju automobila jest iscijediti svu vodu iz motora, a to se radilo ispuštanjem vode iz kartera te ispuhivanjem vode kompresorima. Iznimno je bitno počistiti sve dovode goriva te izmijeniti i dodati sve tekućine poput ulja, antifriza i svježega goriva. Nakon cijeloga postupka slijedi pokušaj paljenja, a je li bio uspješan možete saznati u videozapisu.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: