Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Možete li vjerovati da ova situacija na Nürburgringu nije završila katastrofalno? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Staza svih staza, Zeleni pakao, Nordschleife… kako god zvali 20,8 kilometara asfalta u Njemačkom Nürburgu, jedno je sigurno - ovaj adrenalinski poligon nije za Staza svih staza, Zeleni pakao, Nordschleife… kako god zvali 20,8 kilometara asfalta u Njemačkom Nürburgu, jedno je sigurno - ovaj adrenalinski poligon nije za Rating: 0

Možete li vjerovati da ova situacija na Nürburgringu nije završila katastrofalno? (VIDEO)

Advertisement

Staza svih staza, Zeleni pakao, Nordschleife… kako god zvali 20,8 kilometara asfalta u Njemačkom Nürburgu, jedno je sigurno – ovaj adrenalinski poligon nije za svakoga

To ipak ne sprječava automobilske entuzijaste da se svim vrstama automobila i sami okušaju u ultimativnom vozačkom izazovu. Na dane kad je staza otvorena za javnost i publiku moguće je svjedočiti uistinu nestvarnim vozačkim majstorijama.

Poput ove koju možete vidjeti u nastavku.

Vozač Daihatsu Courea malo je pretjerao s ulaznom brzinom na zavoju, kako se čini, Steilstrecke, te je automobil na trenutak završio na boku.

Kako se i zašto automobil nije prevrnuo i završio u zaštitnoj ogradi ostaje misterij, no ne možemo reći da je vozač izgubio kontrolu budući da je automobil uspješno vraćen na putanju uz sveopće odobravanje šokirane publike.

Neviđeni spas u zadnji čas možete vidjeti iz oba kuta, a čak smo priložili i video zapis iz kabine.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: