Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Na autoputu se dogodila neobična saobraćajna nesreća – letjele su novčanice (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Kada se dogodi saobraćajna nesreća, policija i vatrogasci obično su skoncentrisani na pomaganje povređenima i prikupljanje dokaznog materijala. Kod ove saobraća Kada se dogodi saobraćajna nesreća, policija i vatrogasci obično su skoncentrisani na pomaganje povređenima i prikupljanje dokaznog materijala. Kod ove saobraća Rating: 0

Na autoputu se dogodila neobična saobraćajna nesreća – letjele su novčanice (VIDEO)

Advertisement

Kada se dogodi saobraćajna nesreća, policija i vatrogasci obično su skoncentrisani na pomaganje povređenima i prikupljanje dokaznog materijala. Kod ove saobraćajne nesreće, svi su se skoncentrisali na prikupljanje dolarskih novčanica…

Pre nekoliko dana, na autoputu u okrugu Champaign County (Illinois). Nakon što se dogodila saobraćajna nesreća, desetine policajaca na autoputu je sakupljalo dolarske novčanice koje su ispale iz automobila.

Na prvi pogled je izgledalo, kao akcije policije posle plljačke banke, ali istina je drugačija. Vozač crnog sedana izgubio je kontrolu nad automobilom, automobil je proklizao i udario u cisternu i kamion sa prikolicom. Iz automobila su ispale stotine dolarskih novčanica vrednosti 5, 10 i 20 dolara. Ispostavilo se, da su novčanice iz slot automata.

Autoput je bio zavoren sve vreme, dok nije potpuno očišćen. Kupljenje je otežavala kiš, pa su novčanice praktično zalepljene za asfalt.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: