Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Najopakiji Golf III ima dva motora i preko 1.600 KS (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Golfa 2 u režiji Boba Motoringa je zapalio cijelu regiju brutalnim ubrzanjem, a sada sam dolazi zelena neman koja doslovno puca od snage. Zeleni Golf 3 je sve s Golfa 2 u režiji Boba Motoringa je zapalio cijelu regiju brutalnim ubrzanjem, a sada sam dolazi zelena neman koja doslovno puca od snage. Zeleni Golf 3 je sve s Rating: 0

Najopakiji Golf III ima dva motora i preko 1.600 KS (VIDEO)

Advertisement

Golfa 2 u režiji Boba Motoringa je zapalio cijelu regiju brutalnim ubrzanjem, a sada sam dolazi zelena neman koja doslovno puca od snage.

Zeleni Golf 3 je sve samo ne običan Golf. Zamislite drastičnu predu GTi izvedbe, zamjenu motora, widebody karoserijsku nadogradnju i sve to dodajte jednom autu. Epilog je zelena zvijer s dva VR6 motora, svaki oplemenjen turbinom. Jedan sprijeda i jedan straga, kad se upregnu daju do 1.600 KS, a to uz dva mjenjača pola milje prolazi s izlaznom brzinom od gotovo 300 km/h.

Četvrt milje odradit će za 9,6 sekundi uz izlaznih 252,5 km/h. I da, auto može voziti i sa samo jednim motorom, a ovisno o izboru palit će prednje ili zadnje gume. A sudeći po riječima vlasnika tu nije kraj.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: