Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

NAJSNAŽNIJI DO SADA: Pogledajte kako ubrzava novi Renault Megane RS! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Novi Renautl Megane RS poneo je titulu najsnažnijeg serijskog automobila ovog proizvođača, a u prilici smo da vidimo kako funkcioniše njegov Launch Control, spr Novi Renautl Megane RS poneo je titulu najsnažnijeg serijskog automobila ovog proizvođača, a u prilici smo da vidimo kako funkcioniše njegov Launch Control, spr Rating: 0

NAJSNAŽNIJI DO SADA: Pogledajte kako ubrzava novi Renault Megane RS! (VIDEO)

Advertisement

Novi Renautl Megane RS poneo je titulu najsnažnijeg serijskog automobila ovog proizvođača, a u prilici smo da vidimo kako funkcioniše njegov Launch Control, sprint do ‘stotke’ kao i maksimalna brzina!

Nova generacija Renault Megane RS predstavljena je pre par meseci, a ono što ga izdvaja od prethodnih RS modela jeste tzv. downsizing, budući da se Renault odlučio na 1,8-litarski turbo motor, umesto dotadašnjeg dvolitarskog.

No, i pored toga, snaga je porasla sa 275 koliko je imao RS Trophy-R na 280 „konja“, ali se u međuvremenu povećala masa vozila na preko 1,4 tone, što se, naravno, ne odražava pozitivno na ubrzanje. A kako izgleda deklarisanih 5,8 sekundi do „stotke“, možete videti na priloženom snimku, kao i maksimalna brzina od 237 km/h.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: