Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Najsvježije pojačanje za policiju Dubaija: Patrolna zvijer (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Već smo vam predstavili vozni park policije glavnog grada jednog od arapskih emirata, ali i drugih policija širom sveta, a imali ste prilike i putopis da pročit Već smo vam predstavili vozni park policije glavnog grada jednog od arapskih emirata, ali i drugih policija širom sveta, a imali ste prilike i putopis da pročit Rating: 0

Najsvježije pojačanje za policiju Dubaija: Patrolna zvijer (VIDEO)

Advertisement

Već smo vam predstavili vozni park policije glavnog grada jednog od arapskih emirata, ali i drugih policija širom sveta, a imali ste prilike i putopis da pročitate. Međutim, uz najnoviju akviziciju, prethodni članak o najatraktivnijim primercima četvorotočkaša sa oznakama organa reda Dubaija, potpuno je nekompletan.

Pojačanje je pristiglo u vidu jednog ogromnog SUV-a, koji je već dobio prikladan nadimak Beast Patrol. Monstruozan automobil je delo kuće W Motors a premijerno je javno prikazan na događaju sa nazivom GITEX Technology Week, održanom pre desetak dana.

Iako bi se na osnovu naziva vozila moglo zaključiti da se u osnovi krije veoma popularan model na Srednjem istoku, Nissan Patrol, ipak je verovatnije da je za Patrolnu zver, kao temelj poslužio Chevrolet Blazer.

Enterijer Patrolne zveri je prepun raznih ekrana uz upečatljiv logo na obruču upravljača. Najčudniji detalj na SUV-u predstavljaju zadnja vrata, kao i poklopac prtljažnika.

W Motors je ovo vozilo iznedrio u saradnji sa kompanijom Safe City Group, a najavio ga je kao najnaprednije policijsko vozilo u svetu.

Preteran epitet?

Izvor: autorepublika.com

Komentari korisnika: