Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nakon ovoga dobro ćete razmisliti prije kupnje polovnjaka ‘u sjajnom stanju’ (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Vlasnik je na BMW-u već popravio ovjes kada je stigao na popravak, a vješti mehaničar sredio je oštećene dijelove limarije te A-stup Oglasnici su puni rabljenih Vlasnik je na BMW-u već popravio ovjes kada je stigao na popravak, a vješti mehaničar sredio je oštećene dijelove limarije te A-stup Oglasnici su puni rabljenih Rating: 0

Nakon ovoga dobro ćete razmisliti prije kupnje polovnjaka ‘u sjajnom stanju’ (VIDEO)

Advertisement

Vlasnik je na BMW-u već popravio ovjes kada je stigao na popravak, a vješti mehaničar sredio je oštećene dijelove limarije te A-stup

Oglasnici su puni rabljenih automobila u naizgled sjajnom stanju, no iza lijepe fasade katkada se skriva ne tako sjajna povijest vozila… Jer vješti majstor može oživjeti i otpisani automobil.

Pokazuje to i novi video iz Rusije u kojemu automehaničar Artur Tusik popravlja BMW X5 teško oštećen u sudaru. Ovaj bavarski SUV u ovakvom stanju bio otpisan kao “totalka” u većini bogatih zapadnih zemalja, no nije svuda tako.

Kako piše Carscoops, vlasnik je na BMW-u već popravio ovjes kada je stigao na popravak, a vješti mehaničar sredio je oštećene dijelove limarije te A-stup. Popravak je ukupno trajao sedam dana.

Iako moramo pohvaliti ruskog majstora na doista vrhunskom radu, u isto vrijeme pitamo se koliko je sličnih polovnjaka na tržištu koji paradiraju kao slabo voženi, “kao novi” primjerci, bez spomena o nesrećama u kojima su oštećeni.

Izvor: vecernji.hr

Komentari korisnika: