Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Napio se pa napravio brod po uzoru na trokolicu iz Mućki (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Tony Vaughan inspiraciju za transformaciju svoga 16-metarskog broda dobio je u lokalnome PUB-u, uz pomoć prijatelja i poslije gotovo dvije litre piva Veliki obo Tony Vaughan inspiraciju za transformaciju svoga 16-metarskog broda dobio je u lokalnome PUB-u, uz pomoć prijatelja i poslije gotovo dvije litre piva Veliki obo Rating: 0

Napio se pa napravio brod po uzoru na trokolicu iz Mućki (VIDEO)

Advertisement

Tony Vaughan inspiraciju za transformaciju svoga 16-metarskog broda dobio je u lokalnome PUB-u, uz pomoć prijatelja i poslije gotovo dvije litre piva

Veliki obožavatelj popularne serije ‘Mućke’ potrošio je 4,5 tisuća eura kako bi svoj tradicionalni brod, namijenjen za plovidbu uskim engleskim kanalima, uredio po uzoru na Del Boyev legendarni Reliant Regal. Umirovljeni inženjer (61) kupio je karoseriju maloga žutog vozila s trima kotačima za 250 eura i mjesec dana radio na projektu, osam sati dnevno.

‘Volim vidjeti osmjehe na licima ljudi kada vide moj brod kako prolazi kanalom’, rekao je Tony, koji je brod kupio prije osam godina, za 33 tisuće eura te je potrošio još toliko na restauraciju i moderniziranje. ‘Kad sam kupio brod, već je nosio ime Trotters Independent pa sam odlučio i zadržati ga. Nedavno mi je prijatelj sugerirao kako bi ga mogao obojiti u žuto i staviti na njega legendarnu trokolicu. To je bilo u lokalnome PUB-u, nakon što sam popio gotovo dvije litre Guinnessa i tada mi se to činilo kao grozna ideja’.

Dva mjeseca poslije Tony je počeo tražiti legendarnu trokolicu Reliant Regal, a uskoro je našao baš ono što mu je trebalo – samo karoseriju, bez motora. Bilo je tu puno posla s mjerenjem, rezanjem, varenjem, kao i radova sa stakloplastikom. Nakon što je Tony kupio brod, godinu dana poslije potpuno se preselio na njega te je on postao njegov dom.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: