Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nema novca za original, napravio kopiju Lamborghinija (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Lamborghini Aventador Roadster za mnoge je automobil iz snova, ali ga samo malobrojni mogu priuštiti. Međutim, ako ste dovoljno vešti i imate volje, možete sebi Lamborghini Aventador Roadster za mnoge je automobil iz snova, ali ga samo malobrojni mogu priuštiti. Međutim, ako ste dovoljno vešti i imate volje, možete sebi Rating: 0

Nema novca za original, napravio kopiju Lamborghinija (VIDEO)

Advertisement

Lamborghini Aventador Roadster za mnoge je automobil iz snova, ali ga samo malobrojni mogu priuštiti. Međutim, ako ste dovoljno vešti i imate volje, možete sebi napravti repliku za znatno manje pare u odnosu na cenu originala.

Upravo to je uradio jedan nadareni zaljubljenik u Lamborghinijeve automobile, za koga se u opisu videa navodi da je farmer koji nije imao dovoljno novca za pravi Aventador Roadster.

Čoveku, sa druge strane, ne nedostaje talenenat, veština i upornost, pa je do detalja iskopirao omiljeni supersportski automobil, samo u manjoj razmeri.

Umesto moćnog 6.5 V12 motora sa 740 ks, za pogon je upotrebio agregat iz motocikla, a automobil, baš kao i pravi Aventador, ima mogućnost podešavanja ogibljenja po visini, tvrdi sklopivi krov, vrata koja se otvaraju nagore, pokretni zadnji spojler i neke druge pokretne delove karoserije kojima se može upravljati pritiskom na dugme iz kabine.

Pogledajte video:

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: