Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

NESREĆA NA SNIMANJU TOP GEARA: Novi Alpine 110 vrijedan 50.000 funti nestao u vatrenoj buktinji (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Članovi ekipe Top Geara prošli su bez ozljeda Srećom bez po zdravlje ozbiljnih posljedica dramu su proživjela dvojica voditelja Top Geara nakon što im se tijeko Članovi ekipe Top Geara prošli su bez ozljeda Srećom bez po zdravlje ozbiljnih posljedica dramu su proživjela dvojica voditelja Top Geara nakon što im se tijeko Rating: 0

NESREĆA NA SNIMANJU TOP GEARA: Novi Alpine 110 vrijedan 50.000 funti nestao u vatrenoj buktinji (VIDEO)

Advertisement

Članovi ekipe Top Geara prošli su bez ozljeda

Srećom bez po zdravlje ozbiljnih posljedica dramu su proživjela dvojica voditelja Top Geara nakon što im se tijekom snimanja u Monte Carlu zapalio sportski model Alpine A110, javlja internetska stranica popularnog automobilskog showa.

Chris Harris bio je za upravljačem, a Eddie Jordan suvozač u 50.000 funti (oko 420.000 kuna) vrijednom automobilu kada im je javljeno da je primijećena vatra ispod vozila. Obojica su na vrijeme izašla iz njega, a unatoč tome što se vatrogasna ekipa brzo primila posla, plamen je progutao pretproizvodni primjerak modela.

Uzrok požara se istražuje.

“Shvatio sam da moram napustiti automobil kada sam otvorio vrata i kad je plamen zahvatio moju ruku. Nažalost, automobil je izgubljen. Uvijek me ražalosti kad vidim da je prekrasan automobil uništen”, kazao je Harris, a Jordan dodao:

“Automobil je bio sjajan, a ovakve se stvari događaju.”

Alpine A110 je sportski dvosjed koji pokreće 1,8-litreni motor koji razvija 250 konjskih snaga. Alpine tvrdi da brzinu od 100 km/h postiže za 4,5 sekundi. Maksimalna mu je ograničena na 250 km/h.

Izvor: net.hr

Komentari korisnika: