Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nestrpljivi vozač SUV-a skupo platio korištenje ‘prečaca’ u gužvi (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Prometni krkljanci i čekanje u koloni sposobni su iz zatočenih vozača izvući ono najgore Da je u ovakvim situacijama pametnije kratiti vrijeme čekanja glazbom i Prometni krkljanci i čekanje u koloni sposobni su iz zatočenih vozača izvući ono najgore Da je u ovakvim situacijama pametnije kratiti vrijeme čekanja glazbom i Rating: 0

Nestrpljivi vozač SUV-a skupo platio korištenje ‘prečaca’ u gužvi (VIDEO)

Advertisement

Prometni krkljanci i čekanje u koloni sposobni su iz zatočenih vozača izvući ono najgore

Da je u ovakvim situacijama pametnije kratiti vrijeme čekanja glazbom ili razgovorom, nego iskušavati alternativne metode za bijeg iz neugodne situacije, dokazuje nam ovaj primjer iz Rusije.

Naime, nestrpljivi vozač crnog SUV-a nije mogao dočekati pomicanje kolone negdje u Moskvi, te se odlučio na njeno zaobilaženje koristeći središnji predio između dva suprotna profila ceste.

Budući da je isti bio zasut snijegom, nesretni vozač nije uspio na vrijeme uočiti ulegnuće u terenu, te je nakon prekasnog kočenja automobilom upao u rupu i završio na krovu.

Osim štete na vozilu avantura će ga vjerojatno koštati i vozačke dozvole, no sudeći prema priložnom videu posljedice su mogle biti i teže.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: