Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

NEVIĐENI MANIJAK! Pijani TAKSISTA vukao čovjeka na haubi 30 metara! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Jedan ruski taksista suočava se sa kaznom od sedam godina u zatvoru nakon što je odbio da se zaustavi zbog prekršaja u saobraćaju. I to nije sve. On je potom vu Jedan ruski taksista suočava se sa kaznom od sedam godina u zatvoru nakon što je odbio da se zaustavi zbog prekršaja u saobraćaju. I to nije sve. On je potom vu Rating: 0

NEVIĐENI MANIJAK! Pijani TAKSISTA vukao čovjeka na haubi 30 metara! (VIDEO)

Advertisement

Jedan ruski taksista suočava se sa kaznom od sedam godina u zatvoru nakon što je odbio da se zaustavi zbog prekršaja u saobraćaju. I to nije sve. On je potom vukao čuvara parkinga na haubi svog taksija 30 metara i slomio kapiju na moskovskom aerodromu dok je pokušavao da pobegne.

Incident koji su zabeležile sigurnosne kamere, započeo je kada je vozač, koji je zaposlen u vodećoj taksi službi, vozio kroz pešačku zonu aerodroma. Zbog toga mu je prišao službenik sa parkinga.

Prema njegovim rečima, taksista je delovao kao da niije pri sebi i odbio je da odgovori na njegova pitanja. Drugi službenik, koji je pokušao da pomogne svom kolegi, kaže da je osetio snažan miris alkohola koji je dopirao iz automobila.

Taksista je potom ubrzao, sa sve parking službenikom na svojoj haubi, a potom i počeo krivudati kako bi ga zbacio dok se čovek očajnički držao.

Nakon što je uspeo u svojoj nameri i oslobodio se službenika, taksista je pobegao, ali je ubrzo identifikovan i posle nekoliko sati uhapšen. Optužen je za huliganizam i mogao bi provesti narednih sedam godina u zatvoru.

Pogledajte video:

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: