Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nevjerojatna vožnja po Autobahnu sa 1012 KS snažnim Audijem RS6 koji 300 km/h hvata za samo 19 sekundi! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Audi RS6 mnogi smatraju ultimativnim sportskim karavanom s kojim ćete se bez problema obračunavati sa supersportašima. I dok čekamo novu generaciju (u Parizu sm Audi RS6 mnogi smatraju ultimativnim sportskim karavanom s kojim ćete se bez problema obračunavati sa supersportašima. I dok čekamo novu generaciju (u Parizu sm Rating: 0

Nevjerojatna vožnja po Autobahnu sa 1012 KS snažnim Audijem RS6 koji 300 km/h hvata za samo 19 sekundi! (VIDEO)

Advertisement

Audi RS6 mnogi smatraju ultimativnim sportskim karavanom s kojim ćete se bez problema obračunavati sa supersportašima. I dok čekamo novu generaciju (u Parizu smo imali prilike vidjeti karavansko izdanje novog Audija A6 što znači da će RS verzija biti predstavljena kroz nešto više od godinu dana), tuning kuća Klasen odlučila je zapapriti stvari i podići snagu motora sa serijskih 605 KS na 1012 KS!

A kako automobil izgleda u akciji na njemačkoj autocesti – pogledajte u videu. Moramo priznati kako je snimka stvarno impresivna! Posebno je atraktivno gledati početno ubrzanje s 0 km/h na preko 300 km/h koje Audi odrađuje u 19 sekundi! Na komentarima ispod videa na YouTubeu možemo vidjeti kako su balkanski obožavatelji oduševljeni te je upravo najveći broj njihovih komentara ispod videa:

Izvor: jutarnji.hr

Komentari korisnika: