Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ni policija nije uspjela zaustaviti driftere na snijegu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Zimski uvjeti na cesti mnogima su noćna mora, ali zbog jedne stvari ipak volimo snijeg na cesti. Naravno, zimsko driftanje je jedan od besplatnih užitaka koji u Zimski uvjeti na cesti mnogima su noćna mora, ali zbog jedne stvari ipak volimo snijeg na cesti. Naravno, zimsko driftanje je jedan od besplatnih užitaka koji u Rating: 0

Ni policija nije uspjela zaustaviti driftere na snijegu (VIDEO)

Advertisement

Zimski uvjeti na cesti mnogima su noćna mora, ali zbog jedne stvari ipak volimo snijeg na cesti.

Naravno, zimsko driftanje je jedan od besplatnih užitaka koji u odgovarajućim uvjetima nije opasan. Čak i može pomoći vježbom vozača u pogledu sigurnosti. Zbog smanjenog trenja, driftanje se može odraditi na malim brzinama i tako na siguran način vozač može iskusiti kako se ponaša vozilo u donekle nekontroliranim uvjetima.

Ruski vozači iz grada Ufe odlučili su na ilegalan način uživati u zimskim radostima driftanjem na gradskom trgu. Ubrzo je došla i lokalna policija, zaustavila dva vozača i pokušala ih legitimirati. Ostatak vozača je odlučio protestirati pa su se okupili na improviziranom poligonu. Nakon toga je stiglo i policijsko pojačanje, no tek je dolazak ralice uspio zaustaviti zabavu.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: