Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ni prvi, ni posljednji: Izgorio još jedan Lamborghini Aventador (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Vesti o samozapaljivim Lamborghinijima uopšte nisu toliko retke, s obzirom na to koliko je mali broj ovih automobila na ulicama širom sveta. Najnoviji incident Vesti o samozapaljivim Lamborghinijima uopšte nisu toliko retke, s obzirom na to koliko je mali broj ovih automobila na ulicama širom sveta. Najnoviji incident Rating: 0

Ni prvi, ni posljednji: Izgorio još jedan Lamborghini Aventador (VIDEO)

Advertisement

Vesti o samozapaljivim Lamborghinijima uopšte nisu toliko retke, s obzirom na to koliko je mali broj ovih automobila na ulicama širom sveta. Najnoviji incident dogodio se usred Londona.

Italijanski supersportski automobili sa znakom bika oduševljavaju svojom pojavom i performansama, ali ih bije glas da mogu da se zapale iz čista mira.

Dok su u poslednja dva zabeležena slučaja u septembru i oktobru 2015. u spontanim požarima u Dubaiju nastradala dva Roadstera, automobil koji je početkom juna izgoreo u Londonu bio je regularni Aventador:

Jedan od svedoka izjavio je za britanski Ekspres da je pre pojave požara čuo turiranje motora, da bi se zatim u zadnjem levom delu automobila pojavio mali plamen. Vatra je brzo eskalirala i proširila se na motor.

“U početku, izgledalo je kao da se plamičak pojavio iz izduvnog sistema, kao što se ponekad događa kod superautomobilia”, rekao je ovaj očevidac.

Vatrogasci su stigli na lice mesta vrlo brzo ali im je trebalo 10-ak minuta da ugase vatru. Vozač je srećom prošao nepovređen jer je na vreme uspeo da izađe iz automobila, a pretpostavlja se da je Lamborghini pretrpeo totalnu štetu.

Novi Aventador u Britaniji košta oko 300.000 funti.

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: