Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nissanov PUSTINJSKI RATNIK ne zna za prepreke! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nissan se upustio u marketinšku avanturu kroz pustinju kako bi na najbolji mogući način promovisao neke od svojih proizvoda. Nakon što su kupci mogli da vide mo Nissan se upustio u marketinšku avanturu kroz pustinju kako bi na najbolji mogući način promovisao neke od svojih proizvoda. Nakon što su kupci mogli da vide mo Rating: 0

Nissanov PUSTINJSKI RATNIK ne zna za prepreke! (VIDEO)

Advertisement

Nissan se upustio u marketinšku avanturu kroz pustinju kako bi na najbolji mogući način promovisao neke od svojih proizvoda.

Nakon što su kupci mogli da vide model Navara kako daje sve od sebe, došlo je vreme da pogledaju neverovatne mogućnosti njihovog novog X-Trail modela.

Međutim ovo nije tipičan X-Trail model, jer je kompanije uklonila njegove točkove i zamenila ih sa kompletom gusenica, koje deluju gotovo savršeno u uslovima peščanih dina, osiguravajući da se vozilo ne zaglavi između njihovih vilica.

Kompanija nisan nije obezbedila preterano izdašne informacije o izgradnji ovog vozila, ali je po svemu sudeći kreirano za internacionalnu izložbu Convention Center galerije u Saudijskoj Arabiji, gde se nalazi izložen i promoviše putem socijalnih mreža.

Pored očiglednih modifikacija, ovaj neobični model poseduje poseban sportski, terenski pogon.

Ne možemo očekivati da vidimo ovaj automobil u bilo kom salonu na svetu, jer je Nissan X-Trail Desert Warrior ništa drugo do marketinški potez brenda na Bliskom Istoku.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: