Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nova zvijer u garaži Džastina Bibera: Stigao moćni Lambo (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Popularni pevač, koji je poznat kao veliki zaljubljenik u supersportske automobile, preuzeo je ključeve novog Aventadora S. Iako je kontorverzni Biber do sada b Popularni pevač, koji je poznat kao veliki zaljubljenik u supersportske automobile, preuzeo je ključeve novog Aventadora S. Iako je kontorverzni Biber do sada b Rating: 0

Nova zvijer u garaži Džastina Bibera: Stigao moćni Lambo (VIDEO)

Advertisement

Popularni pevač, koji je poznat kao veliki zaljubljenik u supersportske automobile, preuzeo je ključeve novog Aventadora S.

Iako je kontorverzni Biber do sada bio akter više incidenata vozeći svoje automobile, ne može mu osporiti da ume da izabere sportske modele koji oduzimaju dah.

Među brojnim egzotičnim mašinama u vlasništvu pevača su automobili poput Ferrarija 458 Italia, tjuniranog Audija R8 i Porschea 911 Turbo.

Najnovija zver na točkovima u njegovom voznom parku je Lamborghini Aventador S. Iako Biber već ima jedan primerak “običnog” Aventadora, nije odoleo unapređenoj verziji sa dodatnih 40 konjskih snaga.

Pogledajte kako je protekla isporuka automobila kanadskoj pop zvezdi ispred luksuznog hotela u Laguna biču, u Kaliforniji:

Lamborghini Aventador S za pogon koristi 6.5 litarski V12 sa 740 ks (545 kW) i 690 Nm. Za razliku od prethodne verzije Aventadora, ovaj automobil ima upravljanje na sva 4 točka.

Aktivni zadnji spojler automatski se izvlači u zavisnosti od brzine automobila i odabranog moda vožnje, a ima tri predefinisana položaja.

Ubrzanje od 0 do 100 km/h isto je kao i kod prethodnika, 2,9 s, dok je maksimalna brzina automobila takođe nepromenjena i iznosi 350 km/h.

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: