Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

NOVI REKORDER: Audi RS3 sa 1200 konja juri 210 km/h u rikverc! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Iako baš i nismo veliki ljubitelji struje kada su u pitanju sportski automobili, mora se priznati da je ovaj RS3 nešto sasvim posebno, što je i dokazao postavlj Iako baš i nismo veliki ljubitelji struje kada su u pitanju sportski automobili, mora se priznati da je ovaj RS3 nešto sasvim posebno, što je i dokazao postavlj Rating: 0

NOVI REKORDER: Audi RS3 sa 1200 konja juri 210 km/h u rikverc! (VIDEO)

Advertisement

Iako baš i nismo veliki ljubitelji struje kada su u pitanju sportski automobili, mora se priznati da je ovaj RS3 nešto sasvim posebno, što je i dokazao postavljajući novi rekord u vožnji unazad!

Kada na „crtu“ drag staze stanu Audi RS3 i Porsche 911 GT2 RS, nije teško pretpostaviti ko će biti apsolutni favorit! Međutim, ako je taj RS3 zapravo električni Schaeffler 4ePerformance sa 1200 „konja“ i 1280 Nm, onda se stvari u potpunosti menjaju!

Ne samo da je Audi „počistio“ Porsche, već je ovaj put, tim pokušao i uspeo da obori rekord u drag trci unazad, gde je S4eP uspeo da postigne fantastičnih 210 km/h u „rikverc“! Za volanom se, inače, našao Daniel Abt, poznati nemački trkač i sin vlasnika tjuning kuće Abt Sportsline.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: