Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Obožavamo kada bahati vozači dobiju što zaslužuju! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Stop a Douchebag naziv je pokreta iza kojeg stoje ruski aktivisti sa željom da uvedu red među vozače koji svojim bahatim ponašanjem, vožnjom po pločniku i nepro Stop a Douchebag naziv je pokreta iza kojeg stoje ruski aktivisti sa željom da uvedu red među vozače koji svojim bahatim ponašanjem, vožnjom po pločniku i nepro Rating: 0

Obožavamo kada bahati vozači dobiju što zaslužuju! (VIDEO)

Advertisement

Stop a Douchebag naziv je pokreta iza kojeg stoje ruski aktivisti sa željom da uvedu red među vozače koji svojim bahatim ponašanjem, vožnjom po pločniku i nepropisnim parkiranjem pokazuju kako misle da su iznad svih ostalih. Svaka čast ekipi, obožavamo gledati kako se idioti posramljeno vraćaju odakle su došli.

Čini se da je u Rusiji problem bahatosti u prometu prilično izražen, čemu svjedoči nevjerojatan broj snimaka na YouTubeu s vozačima kojima je prometna kultura ili kultura općeni nepoznati pojam. Problem je toliko velik da je uspio natjerati jednu skupinu mladih aktivista da izađu na ulice i „označe“ sve one koji ne vide razliku između kolnika i pločnika i koji si vjerojatno misle „pa nisam budala da čekam s drugima u gužvi kada jednostavno mogu ići kraćim putem“.

No, ako na tom putu susretnu navedene borce za pravdu, ne piše im se dobro, osobito ako nastave s inzistiranjem na pravu koje su si sami dodijelili i ne vrate se natrag na cestu. Tada na vjetrobransko staklo dobivaju veliku naljepnicu s porukom u stilu „mogu voziti kako hoću“ koju je jako teško skinuti.

Nakon što im aktivisti tijelima prepriječe put (nisam siguran za vas, ali mi ne bismo samo tako stali ispred nečijeg automobila u Rusiji, vidjeli smo previše toga), većina vozača pokuša pronaći izliku i razlog zašto baš moraju ići tuda, dok se neki zaustave i udalje već kada ih iz daljine ugledaju. Naravno, postoje i druge krajnosti, koje često, sasvim slučajno, dolaze iz boljih i luksuznijih automobila. Oni su najuporniji, a kada shvate da su im argumenti jako klimavi krenu s vrijeđanjem i psovkama, jer za bolje ne znaju. Nerijetko se situacija rasplamsa i pretvori u fizički obračun, no ne možemo reći da nas takvo nešto previše čudi.

Izvor: automobili.hr

Komentari korisnika: