Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Od siline udarca Honda se raspolovila, a vozačica odletjela (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Stravična nesreća dogodila se na utrci na trkalištu Sunix Race Track u Dominikanskoj Republici. Do nesreće je došlo nakon što su dvije Honde, Integra i Civic, u Stravična nesreća dogodila se na utrci na trkalištu Sunix Race Track u Dominikanskoj Republici. Do nesreće je došlo nakon što su dvije Honde, Integra i Civic, u Rating: 0

Od siline udarca Honda se raspolovila, a vozačica odletjela (VIDEO)

Advertisement

Stravična nesreća dogodila se na utrci na trkalištu Sunix Race Track u Dominikanskoj Republici.

Do nesreće je došlo nakon što su dvije Honde, Integra i Civic, u desnom zavoju u žaru borbe njihovih vozačica, ušle jedna drugoj u putanju i sletjele s ceste. Civic je otklizao po boku dalje i na nesreću udario u drvo. Od siline udarca Honda se raspolovila, a vozačica Valentina Tomasello odletjela u zrak.

Cijelu nesreću snimile su kamere, a usprkos tome što nesreća izgleda stravično nitko nije smrtno stradao. Tomasello je prije pada udarila u Integru, ali je prošla bez po život ozbiljnih posljedica, s “tek” jednom slomljenom rukom.

Upravo je nevjerojatno da organizator nije postavio zaštitnu ogradu, kao i da nije osigurao generalno bolje sigurnosne uvjete.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: