Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ONO ŠTO JE OVAJ MUŠKARAC NAPRAVIO U TUNELU JE BOLESNO: Snimka kruži Internetom, sve je zaprepastila! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Muškarac (65) iz okoline Izole iznenadio se kad ga je je na izlazu iz tunela dočekala policija i naplatila mu kaznu, jer je mislio da će njegov bizaran poduhvat Muškarac (65) iz okoline Izole iznenadio se kad ga je je na izlazu iz tunela dočekala policija i naplatila mu kaznu, jer je mislio da će njegov bizaran poduhvat Rating: 0

ONO ŠTO JE OVAJ MUŠKARAC NAPRAVIO U TUNELU JE BOLESNO: Snimka kruži Internetom, sve je zaprepastila! (VIDEO)

Advertisement

Muškarac (65) iz okoline Izole iznenadio se kad ga je je na izlazu iz tunela dočekala policija i naplatila mu kaznu, jer je mislio da će njegov bizaran poduhvat proći neopažen – usred noći se naime kroz tunel vozio u invalidskim kolicima, iako nije invalid.

Policajci su ga na izlasku iz dvokilometarskog tunela Markovec zatekli u utorak u tri sata ujutro nakon obavijesti dežurne službe tvrtke DARS koja upravlja državnim cestama i snima promet nadzornim kamerama, prenijeli su u utorak lokalni mediji.

Osim prekršajne kazne za opasnu vožnju, neobični noćni putnik čiji motivi zasad nisu poznati bit će prijavljen i zbog zloupotrebe invalidskih kolica.

Snimku koja je ubrzo postala viralna DARS je objavio kao što to povremeno čini u ekstremnim slučajevima kada neodgovorni vozači voze u suprotnom smjeru ili se okreću na autocestu, a sve s ciljem da upozori sudionike u saobraćaju.

U policiji kažu kako je nejasno što je muškarac htio dokazati.

Nagađa se da bi se moglo raditi o okladi ili nekoj vrsti protesta, zato što su se lokalni stanovnici prije tri godine, kad je tunel otvoren, vladi žalili što su se tunel i lokalna cesta gradili punih deset godina i što su na početku morali plaćati vinjetu za prolazak kroz tunel kojim se svakodnevno služe za odlazak na posao.

Pogledajte snimku:

Izvor: novi.ba

Komentari korisnika: