Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Osveta štiklom: Bijesna žena uništila mu skupocjeni Bugatti (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nevjera i ljubomora teški su osjećaji koji znaju rezultirati gubitkom razuma i kulminirati shizofreničnim reakcijama Ovdje imamo jedan takav primjer, a vlasnik Nevjera i ljubomora teški su osjećaji koji znaju rezultirati gubitkom razuma i kulminirati shizofreničnim reakcijama Ovdje imamo jedan takav primjer, a vlasnik Rating: 0

Osveta štiklom: Bijesna žena uništila mu skupocjeni Bugatti (VIDEO)

Advertisement

Nevjera i ljubomora teški su osjećaji koji znaju rezultirati gubitkom razuma i kulminirati shizofreničnim reakcijama

Ovdje imamo jedan takav primjer, a vlasnik ovoga Chirona očigledno se sladio zabranjenim voćem koje se u blagovaonici bračnoga života ne bi smjelo konzumirati. Prizor poput ovoga ne viđa se često, a ljubitelje sportskih automobila od njega zabole srce i duša. Vlasnika ovog hiperautomobila zaboljelo je zasigurno i mnogo više jer za popravak štete valja posegnuti duboko u novčanik.

Sumnjamo kako je prizor u ovome videu insceniran te da zapravo nije došlo do uništavanja vjetrobranskog stakla, koje inače podnosi brzine i do 400 km/h i šaranja sprejem, već je scena izrežirana u zabavne svrhe. No i kao takav, ovaj video može biti dobra pouka, a na današnji dan valja biti itekako pažljiv sa ženama, osobito s vlastitom boljom polovicom, kako vas ne bi snašla slična sudbina.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: