Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovako 70-godišnja žena drifta u BMW-u M4 (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Vrlo brzo se pokazalo kako gospođi ide sve bolje i bolje, nakon prvog uspješnoga drifta čak je uskliknula od sreće Poznati Youtuber Mat Watson s kanala Carwow č Vrlo brzo se pokazalo kako gospođi ide sve bolje i bolje, nakon prvog uspješnoga drifta čak je uskliknula od sreće Poznati Youtuber Mat Watson s kanala Carwow č Rating: 0

Ovako 70-godišnja žena drifta u BMW-u M4 (VIDEO)

Advertisement

Vrlo brzo se pokazalo kako gospođi ide sve bolje i bolje, nakon prvog uspješnoga drifta čak je uskliknula od sreće

Poznati Youtuber Mat Watson s kanala Carwow često poziva svoju 70-godišnju majku pred kamere da isproba različite automobile. Tako je u prijašnjim emisijama majka imala priliku isprobati autonomnu vožnju u Volvu XC60 i brutalno ubrzanje Audija RS4. No ovaj put Watson je nagovorio svoju majku da s njime sjedne za volan dok on drifta u BMW-u M2 Competition.

Majka je hrabro sjela na suvozačko mjesto, ne znajući puno o čemu je riječ kada je Watson spominjao driftanje, ali je uskoro saznala. Kao što je bilo i očekivano, za driftanja je bila prilično prestravljena pa je u nekim trenucima zatvarala oči da bi smanjila strah.

No nije znala da upravo i nju očekuje zadatak da sjedne za volan BMW-a M4 Competition te uz pomoć profesionalnog instruktora – nauči driftati. Nije radosno prihvatiila tu vijest, ali je odlučila barem probati. Zato je Watson pripremio profesionalnog, ali vrlo pažljivog instruktora i M4 koji s 450 KS prilično lagano ‘ide u bok’.

U prvih nekoliko pokušaja činilo se kako 70-godišnjakinja nikada neće svladati tehniku driftanja, nekoliko puta je htjela odustati, ali instruktor je bio prilično uporan. Ubrzo se pokazalo kako joj ide sve bolje i bolje te nakon prvog uspješnoga drifta čak je uskliknula od sreće. Tako se čini da se Watsonova majka lagano zaljubljuje u driftanje pa bismo ju češće mogli vidjeti na kanalu Carwow.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: