Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovako izgleda čišćenje automobila koji je 10 godina proveo napušten u šumi! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . I dok neki od danas peru automobile više puta tjedno, postoje i oni kojima je pranje automobila zadnja stvar na pameti i koji se u takav proces upuštaju tek nek I dok neki od danas peru automobile više puta tjedno, postoje i oni kojima je pranje automobila zadnja stvar na pameti i koji se u takav proces upuštaju tek nek Rating: 0

Ovako izgleda čišćenje automobila koji je 10 godina proveo napušten u šumi! (VIDEO)

Advertisement

I dok neki od danas peru automobile više puta tjedno, postoje i oni kojima je pranje automobila zadnja stvar na pameti i koji se u takav proces upuštaju tek nekoliko puta godišnje. Pritom djelatnici autopraonica često imaju zahtjevan posao dovesti u red takve modele.

Ipak, malo tko je imao teži posao od ekipe iz detailing centra Larryja Kossile. Oni su naime kamerama zabilježili cijeli proces pranja Eagle Talona koji je 10 godina proveo napušten u šumi. Naravno, u tom razdoblju automobil su “nastanili” neželjeni gosti i bakterije, pa je sve moralo biti odrađeno s posebnim odijelima, maskama i rukavicama. Krajnji rezultat je uistinu impresivan.

Pogledajte kako je izgledalo pranje:

Izvor: jutarnji.hr

Komentari korisnika: