Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovako vozi najbrži i najatraktivniji Peugeot (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Jedan od najatraktivnijih modela ove godine iz domene limuzina dolazi iz Peugeota, a sada je izašao na njemačku autocestu. Većina će se složiti da novi Peugeot Jedan od najatraktivnijih modela ove godine iz domene limuzina dolazi iz Peugeota, a sada je izašao na njemačku autocestu. Većina će se složiti da novi Peugeot Rating: 0

Ovako vozi najbrži i najatraktivniji Peugeot (VIDEO)

Advertisement

Jedan od najatraktivnijih modela ove godine iz domene limuzina dolazi iz Peugeota, a sada je izašao na njemačku autocestu.

Većina će se složiti da novi Peugeot 508 izgleda odlično, i to podjednako u formi sportski orijentirane limuzine i elegantnog karavana. Bogatog stila i još bogatije tehnološke opreme, novi 508 će pokušati napraviti rošadu u klasi, pa ga tako mnogi vide kao najozbiljnijeg rivala Passatu, ali i jednog od rijetkih koji bi mogao pokojeg kupca otuđiti premium igrama, Audiju A5 Sportback i sličnima.

A da bi ugrozio premium segment, mora biti i brz. Bar na autocesti gdje se ovakvi modeli najčešće mogu uhvatiti. Tu će glavnu riječ do dolaska hibrida imati GT izvedba od 225 KS, najsnažnija od pet ponuđenih opcija. I upravo takvu je na njemačkoj autocesti isprobao AutoTopNL, te je natjerao do maksimalca, a on je debelo preko 200 km/h.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: