Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovo niste očekivali: Audi S5 prešao na struju (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Kad je izašao iz tvornice, Audijev S5 bio sve samo ne dosadan. Danas je za mnoge on samo svjedok prošlosti koji traži nove vjetrove, i to po mogućnosti električ Kad je izašao iz tvornice, Audijev S5 bio sve samo ne dosadan. Danas je za mnoge on samo svjedok prošlosti koji traži nove vjetrove, i to po mogućnosti električ Rating: 0

Ovo niste očekivali: Audi S5 prešao na struju (VIDEO)

Advertisement

Kad je izašao iz tvornice, Audijev S5 bio sve samo ne dosadan. Danas je za mnoge on samo svjedok prošlosti koji traži nove vjetrove, i to po mogućnosti električne.

Iskreno, mi nismo među njima i ovakva prerada na pamet bi nam pala u slučaju nekih drugih automobila. Od S5 bi radije napravili zvijer ugradnjom moćnog V10 agregata. Kako god, vlasnik ovog Audija odlučio je ugraditi Teslin pogon.

I u tome je uspio. Elektromotor je s inverterom uguran sprijeda, dok je prtljažnik napunjen baterijama, a uklonjena su i stražnja sjedala. Posao je sudeći po komentarima odlično odrađen, doduše vjerojatno ne i kad je sigurnost u pitanju. A što su rekli i valjci. Preko 360 KS je ostalo u igri.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: