Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

PERVERZIJA ZA SUPERBOGATE OD BUGATIJA: Mogu da gledaju u nebo dok voze 400 na sat! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Sky view je novi dodatak namenjen budućim vlasnicima naviklim na nesmetan pogled u nebo i kad voze preko 400 km/h. Pogled u nebo i brzinu veću od 400 km/h trenu Sky view je novi dodatak namenjen budućim vlasnicima naviklim na nesmetan pogled u nebo i kad voze preko 400 km/h. Pogled u nebo i brzinu veću od 400 km/h trenu Rating: 0

PERVERZIJA ZA SUPERBOGATE OD BUGATIJA: Mogu da gledaju u nebo dok voze 400 na sat! (VIDEO)

Advertisement

Sky view je novi dodatak namenjen budućim vlasnicima naviklim na nesmetan pogled u nebo i kad voze preko 400 km/h.

Pogled u nebo i brzinu veću od 400 km/h trenutno nudi samo Bugati, i to sa dva fiksirana stakla u krovu. Prema službenom saopštenju, ugradnja višeslojnog stakla izvedena je s ciljem zadržavanja iste ili barem približne zvučne i termalne izolacije, ali uz mogućnost nesmetanog pogleda.

Dodatna pogodnost je više prostora za glave vozača i putnika. Dodatni milimetri, odnosno čak 27 mm, u najbržoj serijskoj kabini se i te kako cene, baš kao i sa stanovišta čvrstoće uspešna ugradnja staklenih panela razmere 65 x 44 cm. Stakleni panel ima četiri sloja, svaki sa svojom funkcijom. Osim zvučne i toplotne izolacije, staklo ima premaze za zaštitu od UVA i UVB zračenja.

Bugati će Chiron opremljen Sky View staklenim panelima premijerno prikazati krajem avgusta.

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: