Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pijani Britanac vozio u suprotnom smjeru, reakcija policajaca je nemilosrdna (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Voziti u pijanom stanju je jedna od većih gluposti, posebno kada vozač pogriješi smjer. Možda najgora situacija je kada takav vozač završi vozeći suprotnim smje Voziti u pijanom stanju je jedna od većih gluposti, posebno kada vozač pogriješi smjer. Možda najgora situacija je kada takav vozač završi vozeći suprotnim smje Rating: 0

Pijani Britanac vozio u suprotnom smjeru, reakcija policajaca je nemilosrdna (VIDEO)

Advertisement

Voziti u pijanom stanju je jedna od većih gluposti, posebno kada vozač pogriješi smjer.

Možda najgora situacija je kada takav vozač završi vozeći suprotnim smjerom na autocesti gdje su brzine nemale, a svaki nailazak iz suprotnog smjera gotovo siguran put u smrt. Video prikazuje upravo jedan takav primjer od prije nekoliko dana gdje je alkoholizirani vozač dostavnog vozila vozio u suprotnom smjeru autocestom M4 blizu Readinga u Velikoj Britaniji.

Policijska ophodnja nailazila je iz suprotnog smjera, a potom je policajac na čelu kolone hladnokrvno reagirao i izbacio auto iz putanje. Nekoliko sekundi kasnije vozač je već bespomoćno ležao na cesti dok su mu policajci stavljali lisice i lišili ga slobode. Prema službenom izvješću vozač je imao četiri puta veću koncentraciju alkohola u krvi od dozvoljene.

Izvor: Index.hr

Komentari korisnika: