Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pogledajte Bugatti WRC u terenskoj vožnji (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Bugatti Veyron usprkos Chironu nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na cijeni. Ipak, neki svoje primjerke ne štede. Vožnja Veyronom je toliko skupa da bro Bugatti Veyron usprkos Chironu nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na cijeni. Ipak, neki svoje primjerke ne štede. Vožnja Veyronom je toliko skupa da bro Rating: 0

Pogledajte Bugatti WRC u terenskoj vožnji (VIDEO)

Advertisement

Bugatti Veyron usprkos Chironu nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na cijeni. Ipak, neki svoje primjerke ne štede.

Vožnja Veyronom je toliko skupa da brojni vlasnici rijetko kada uzjašu i pođu na vožnju. Štoviše, brojni su primjeri da se automobili do odredišta prevoze kamionom, a onda naprave tek nekoliko paradnih kilometara. Nimalo čudno jer je vožnja u Veyronu vraški skupa, gotovo pa na razini trkaćeg automobila.

Neki pak itekako gaze svoj automobil. Posebno težak život ima ovo WRC izdanje. Pritom ne mislimo na rally natjecanje već izvedbu (World Record Edition ) povodom Veyronovog osvajanja titule najbržeg automobila na svijetu. Kako god, u nastavku pogledajte kako izgleda zabava na makadamu.

Inače, ovo nije prvi put da je Veyron sišao s asfalta. Prošle godine se u vožnji šumom družio s jednako prestižnim rivalima kao što su LaFerrari, Miura i Bugatti EB110.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: