Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pogledajte kako izgleda vožnja modela Lamborghini Huracan Performante Spyder iz prvog lica! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Na internetu postoji dosta interesantih video klipova na kojima se vidi vožnja nekih automobila iz prvog lica, ali je ovaj verovatno najbolji od svih. Video je Na internetu postoji dosta interesantih video klipova na kojima se vidi vožnja nekih automobila iz prvog lica, ali je ovaj verovatno najbolji od svih. Video je Rating: 0

Pogledajte kako izgleda vožnja modela Lamborghini Huracan Performante Spyder iz prvog lica! (VIDEO)

Advertisement

Na internetu postoji dosta interesantih video klipova na kojima se vidi vožnja nekih automobila iz prvog lica, ali je ovaj verovatno najbolji od svih.

Video je snimljen na krivudavom planinskom putu na nepoznatoj lokaciji, a glavnu ulogu igra jedan od najuzbudljivih modela sa logoom “razjarenog bika” ikada, Lamborghini Huracan Performante Spyder.

Međutim, za razliku od nekih pređašnjih video snimaka koje smo imali prilike da vidimo na kojima je snimljen ovaj model sa otvorenim krovom u različitim okruženjima, ovaj video je samo o vožnji sa gasom pritisnutim do “daske”.

Iskreni da budemo, vozač je previše rizikovao vozeći izuzetno brzo u krivinama i nelegalno preticajući druge automobile da je pravo čudo što nije izazvao neku saobraćajnu nezgodu.

Što se samog automobila tiče, on ima iste specifikacije kao i kupe varijanta istog modela međđu kojima su i ALA aktivna aerodinamika, unapređeno vešanje i elektronska kontrola stabilnosti.

Međutim, zbog ojačane šasije, on je za 125 kilograma teži od kupea, zbog čega je i za dve desetinke sporiji prilikom ubrzavanja do 100 km/h, za šta mu je potrebna samo 3,1 sekunda. Sa druge strane, maksimalna brzina koju može da postigne je ostala ista i iznosi 325 km/h.

Njega pokreće atmosferski V10 agregat radne zapremine 5,2 litara koji razvija 631 konjsku snagu (470kW) i 600 Nm obrtnog momenta koje se šalju svim točkovima preko sedmostepenog menjača sa duplim kvačilom.

Ovaj model je predstavljen prošlog marta na Sajmu automobila u Ženevi, a prodaje se po ceni od 219.585 evra.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: