Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pogledajte trku drumskog tenka i gospodskog Bentleya (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Devel Sixty je pakleni proizvod koji će se uskoro naći u prodaji, a sada je odlučio da pokaže i šta može. Trka na praznom putu u pustinji donosi duel Develovog Devel Sixty je pakleni proizvod koji će se uskoro naći u prodaji, a sada je odlučio da pokaže i šta može. Trka na praznom putu u pustinji donosi duel Develovog Rating: 0

Pogledajte trku drumskog tenka i gospodskog Bentleya (VIDEO)

Advertisement

Devel Sixty je pakleni proizvod koji će se uskoro naći u prodaji, a sada je odlučio da pokaže i šta može.

Trka na praznom putu u pustinji donosi duel Develovog apokaliptičnog vozila i gospodskog, ali veoma brzog Bentleya. Video ne pokazuje puno, a utisak je i da vozač Bentleya nije pritisnuo gas do kraja. Zato je opaki Devel uspeo da prokliže sve pogonske točkove.

Devel Sixty na putu izgleda zastrašujuće. Ogroman je i izgleda opako, a njegov moćni dizelaš tutnji poput brodskog motora. U pitanju je 6.75 litarski V8 koji daje preko 720KS i 1.000 Nm u osnovnoj verziji, odnosno oko 1.500KS u top izdanju. Postavljen na ogromne 40-inčne točkove ima takođe i upečatljivu cenu – 450.000 dolara. I to bez opcija.

I da, Devel Sixty je u konceptnom izdanju već skinuo skalp i Mercedesu, tačnije AMG-u GT.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: