Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pokušali su ukrasti motocikl, a onda je došao pravednik u Fiesti (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Lopovi na skuteru nisu ni sanjali da je ruka pravde ipak dostižna. Incident se dogodio u Londonu kad su dva kradljivca na skuteru uočila motocikl parkiran izmeđ Lopovi na skuteru nisu ni sanjali da je ruka pravde ipak dostižna. Incident se dogodio u Londonu kad su dva kradljivca na skuteru uočila motocikl parkiran izmeđ Rating: 0

Pokušali su ukrasti motocikl, a onda je došao pravednik u Fiesti (VIDEO)

Advertisement

Lopovi na skuteru nisu ni sanjali da je ruka pravde ipak dostižna.

Incident se dogodio u Londonu kad su dva kradljivca na skuteru uočila motocikl parkiran između dvaju vozila. Zaklonjen od pogleda bio je idealna žrtva koja bi im mogla donijeti dobru zaradu ili bar vožnju na osjetno pristojnijem dvokotaču.

No njihov plan pokušao je osujetiti, kasnije će se pokazati, vrlo hrabar i nadasve odlučan vozač stare Fieste. Kad je uočio pokušaj krađe, zaustavio je vozilo i izašao iz njega očito ne razmišljajući koliko je to opasna situacija. Naravno, jedan od kradljivaca je ohrabren čekićem koji je imao u rukama potjerao vozača nazad u auto. A pritom je udarivši po poklopcu motora usput sasvim slučajno „popravio“ i jedno glavno svjetlo. Nažalost, kasnije je okinuo i po retrovizoru.

Fiesta bježi, ali već koju sekundu kasnije totalni preokret. Vozač Fieste vožnjom unazad vraća se na mjesto incidenta i zalijeće se u skuter. Kradljivci odmah krenu bježati, a ostaju i bez skutera.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: