Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

POLICIJA PRONAŠLA SMRSKANI MCLAREN 720S U PUSTINJI! Nakon nesreće, mnogima je nejasan jedan detalj… (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Neobičan incident u kojem začudo nitko nije teže ozlijeđen dogodio se ovaj vikend u Nevadi. Vozač McLarena 720S zbog prevelike je brzine izgubio kontrolu nad sv Neobičan incident u kojem začudo nitko nije teže ozlijeđen dogodio se ovaj vikend u Nevadi. Vozač McLarena 720S zbog prevelike je brzine izgubio kontrolu nad sv Rating: 0

POLICIJA PRONAŠLA SMRSKANI MCLAREN 720S U PUSTINJI! Nakon nesreće, mnogima je nejasan jedan detalj… (VIDEO)

Advertisement

Neobičan incident u kojem začudo nitko nije teže ozlijeđen dogodio se ovaj vikend u Nevadi. Vozač McLarena 720S zbog prevelike je brzine izgubio kontrolu nad svojom jurilicom i završio u pustinji pored ceste.

Nekoliko sati (!) nakon incidenta policija je pronašla automobil (ili bolje rečeno olupinu koja je ostala), a u njemu nije bilo nikoga. Događaje nakon incidenta kamerom je zabilježio YouTuber DDE koji je na svom putovanju naišao na smrskani McLaren.

Kasnije je objavljeno kako je dvojac iz McLarena nekako uspio naći put do bolnice gdje su im ustanovljene samo lakše ozlijede. Sudeći po ostatku automobila, možemo zaključiti kako im je čvrsta konstrukcija spasila život. Ipak, mnogima je nejasan jedan detalj: pitaju se zašto se prilikom ovako snažnog udarca i prevrtanja nisu upalili zračni jastuci. Neki će se možda sjetiti incidenta od prije 10-ak dana u kojem je također sudjelovao McLaren 720 S:

Izvor: jutarnji.hr

Komentari korisnika: