Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

POLJAK NAPRAVIO UNIKATNU LIMUZINU: RS6 C7 sedan kakvog Audi ne proizvodi! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Audi od C7 generacije ne proizvodi limuzinsku verziju RS6 tako da ste prinuđeni ili da kupite karavan Avant ili da 'zasučete rukave' i napravite mašinu po svojo Audi od C7 generacije ne proizvodi limuzinsku verziju RS6 tako da ste prinuđeni ili da kupite karavan Avant ili da 'zasučete rukave' i napravite mašinu po svojo Rating: 0

POLJAK NAPRAVIO UNIKATNU LIMUZINU: RS6 C7 sedan kakvog Audi ne proizvodi! (VIDEO)

Advertisement

Audi od C7 generacije ne proizvodi limuzinsku verziju RS6 tako da ste prinuđeni ili da kupite karavan Avant ili da ‘zasučete rukave’ i napravite mašinu po svojoj meri!

Mnogi ljubitelji Audije RS “porodice” ostali su zatečeni odlukom ovog nemačkog proizvođača da u novoj generaciji RS6 izostavi limuzinu te da kupcima ponudi isključivo karavan Avant. No, ima i onih koji se ne mire sa ovom činjenicom i učiniće sve da dođu do “svoje” RS6 limuzine!

Jedan ljubitelj Audija iz Poljske kupio je S6 sedan (C7), a zatim i sve moguće komponente RS6 Avant Performance, kako bi napravio unikatnu RS6 C7 limuzinu!

Ispod haube “kuca srce” 4,0-litarske V8 twin-turbo jedinice od 600 “konja” koja obećava ubrzanje do “stotke” za 3,4 sekunde i maksimalnu brzinu od 305 km/h!

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: