Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Potpuno nove BMW ‘kamatarke’ pronađene u bugarskom skladištu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . BMW E34 u solidnom stanju je gotovo nemoguće pronaći, pa ne čudi što će bugarska lokacija s 11 savršeno očuvanih primjeraka dobiti status svetišta. Serija 5 gen BMW E34 u solidnom stanju je gotovo nemoguće pronaći, pa ne čudi što će bugarska lokacija s 11 savršeno očuvanih primjeraka dobiti status svetišta. Serija 5 gen Rating: 0

Potpuno nove BMW ‘kamatarke’ pronađene u bugarskom skladištu (VIDEO)

Advertisement

BMW E34 u solidnom stanju je gotovo nemoguće pronaći, pa ne čudi što će bugarska lokacija s 11 savršeno očuvanih primjeraka dobiti status svetišta.

Serija 5 generacije E34 ili od milja u nas prozvana kamatarka spada u red najomiljenijih modela kod onih iskonskih poklonika bavarske marke. Danas je gotovo nemoguće pronaći primjerak u solidnom stanju, a ako se i pojavi u kakvom oglasniku, stajat će pravo bogatstvo.

Osim ako ste u Bugarskoj gdje je na jednom mjestu pronađena prava riznica “kamatarki”. Ukupno 11 automobila pronađeno je u starom skladištu u Blagoevgradu na jugozapadu Bugarske. U pitanju je 10 limuzina i jedan karavan, a prema dostupnim informacijama svi su iz 1994. godine i radi se o benzincima 520i i 525i. Na nekoliko primjeraka boja više nije u savršenom stanju, a pojedini su ostali i bez ponekog dijela poput poklopca čepa za tankiranje i ukrasnog poklopca kotača. Zato su interijeri još uvijek zaštićeni najlonom i u savršenom su stanju. Sigurno je da se radi o itekako privlačnoj kolekciji za koju bi mnogi dali nemali iznos. Uostalom, pronaći BMW-ovu limuzinu staru četvrt stoljeća s doslovno 0 km je ravno dobitku na lutriji.

I sada ono najbolje. Svi auti idu na aukciju, a početna cijena će biti navodno 15.000 eura po primjerku.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: