Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prenosio uživo kako vozi 300 km/h, a onda ga je zaustavila policija (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Voziti 300 km/h javnom prometnicom je, najblaže rečeno, opasno i nepromišljeno, a pritom se snimati i prenositi na društvenim mrežama jedna od glupljih stvari n Voziti 300 km/h javnom prometnicom je, najblaže rečeno, opasno i nepromišljeno, a pritom se snimati i prenositi na društvenim mrežama jedna od glupljih stvari n Rating: 0

Prenosio uživo kako vozi 300 km/h, a onda ga je zaustavila policija (VIDEO)

Advertisement

Voziti 300 km/h javnom prometnicom je, najblaže rečeno, opasno i nepromišljeno, a pritom se snimati i prenositi na društvenim mrežama jedna od glupljih stvari na koje smo naletjeli u posljednje vrijeme.

Alan Rogal je vozeći Ford Mustang GT350 uživo prenosio svoju divljačku vožnju u kojoj je nakratko postigao brzinu od 298 km/h. Vozeći autocestom u jednom trenutku govori kako je ograničenje 289 km/h, a potom ga je zaustavila policija. Nakon što je policajcima rekao da nije ništa loše učinio, oni su ga, začudo, pustili s upozorenjem.

Međutim, policija je naknadno pronašla video, ali i niz objava na kojima se Rogal hvali svojim brzinskim trofejima. Kako je naknadno utvrđeno da ima niz prijava, izdan je i nalog za pretres kuće. U pretresu Rogalovog doma pronađeno je i ilegalno oružje pa je na koncu uhićen i optužen za nesmotrenu vožnju i posjedovanje oružja, javlja Fox News. Pušten je uz jamčevinu od 20.000 dolara, a prijeti mu zatvorska kazna.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: