Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Pretvorio Chevrolet Camaro u leteći projektil (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nevjerojatan video obijesnog vozača iz grada Pearl u Mississippiju u SAD-u najbolji je dokaz koliko brutalno kršenje ograničenja najveće brzine može stvoriti po Nevjerojatan video obijesnog vozača iz grada Pearl u Mississippiju u SAD-u najbolji je dokaz koliko brutalno kršenje ograničenja najveće brzine može stvoriti po Rating: 0

Pretvorio Chevrolet Camaro u leteći projektil (VIDEO)

Advertisement

Nevjerojatan video obijesnog vozača iz grada Pearl u Mississippiju u SAD-u najbolji je dokaz koliko brutalno kršenje ograničenja najveće brzine može stvoriti potencijalno pogibeljnu situaciju, ali nasreću u ovom incidentu nitko nije ozbiljno ozlijeđen.

Kamera ugrađena u automobil koji u koloni čeka zeleno svjetlo na semaforu snimila je potpuno nekontroliran i daleko prebrz prilazak raskršću od strane 24-godišnjeg vozača Chevrolet Camara.

Rezultat je let u prometnu traku suprotnog smjera te slijetanje na krov. Pritom je udario i u školski autobus. Jedini tko je ozlijeđen u ovom sudaru je upravo vozač Chevrolet Camara, ali nekoliko ogrebotina je sitnica u usporedbi s time da će ga policija teretiti za obijesnu vožnju, a i nije imao važeću policu osiguranja.

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: