Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prometni misterij! Kako je ovaj kamiondžija uspio izvesti slalom između zaustavljenih šlepera? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Da u Rusiji prometne propise ne poštuju pretjerano znamo već otprije. Možda upravo to rezultira vozačkim talentima poput kamiondžije kojeg u akciji možete pogle Da u Rusiji prometne propise ne poštuju pretjerano znamo već otprije. Možda upravo to rezultira vozačkim talentima poput kamiondžije kojeg u akciji možete pogle Rating: 0

Prometni misterij! Kako je ovaj kamiondžija uspio izvesti slalom između zaustavljenih šlepera? (VIDEO)

Advertisement

Da u Rusiji prometne propise ne poštuju pretjerano znamo već otprije. Možda upravo to rezultira vozačkim talentima poput kamiondžije kojeg u akciji možete pogledati u nastavku?

Nemamo pojma što ga je nagnalo da se upusti u opasan manevar slaloma između zaustavljenih šlepera, pa čak i zaobilaženja osobnog automobila koristeći proširenje na autocesti, no svojem poprilično visokom i masivnom troosovinskom kamionu vješto je promijenio smjer nekoliko puta pri velikoj brzini kako bi izbjegao potencijalno fatalni kontakt.

Jesu li na kamionu otkazale kočnice, ili je vozač prerano vidio nepropisno zaustavljene kolone u oba prometna traka (?!) autoceste, vjerojatno nikad nećemo saznati, no malo je reći da je našeg snimatelja pošteno isprepadao.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: