Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prošao kroz crveno: Jurio 200 km/h pa prepolovio veliki SUV (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Na svu sreću, nesreća se dogodila ispred vozila hitne pomoći pa je unesrećenima brzo pružena prva pomoć... Stravična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva Na svu sreću, nesreća se dogodila ispred vozila hitne pomoći pa je unesrećenima brzo pružena prva pomoć... Stravična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva Rating: 0

Prošao kroz crveno: Jurio 200 km/h pa prepolovio veliki SUV (VIDEO)

Advertisement

Na svu sreću, nesreća se dogodila ispred vozila hitne pomoći pa je unesrećenima brzo pružena prva pomoć…

Stravična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila dogodila se u Miamiju. Vozač Tesle, pretpostavljamo da je riječ o Modelu S, projurio je kroz crveno svjetlo na semaforu i zabio se u Infiniti. Od siline udara SUV se nekoliko puta prevrnuo preko krova. Cijelom događaju svjedočili su bolničari koji su na istom križanju čekali zeleno svjetlo. Njihova brza reakcija bila je ključna u spašavanju života svih unesrećenih pa su, zahvaljujući tomu, prošli s težim ozljedama ali izvan su životne opasnosti.

Nakon očevida utvrđeno je kako je nesmotreni vozač električnog auta nekoliko trenutaka prije nesreće vozio brzinom 206, a sudar se dogodio za brzine 150 km/h. Protiv vozača je pokrenut kazneni postupak, a sudit će mu za obijesnu vožnju s teškim tjelesnim posljedicama, prolazak kroz crveno i prekoračenje brzine. Prvi čovjek kompanije, Elon Musk također se oglasio povodom nemiloga događaja: ‘Automobil u samovozećemu modu ne može ići tolikom brzinom, a ne prepoznaje ni prometne znakove i za nesreću je u ovome slučaj kriva isključivo ljudska pogreška’.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: