Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Rambo vs Terminator: Tko ima bolji vozni park (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Dva najpoznatija akcijska junaka s kraja prošlog milenija dijele jednaku strast prema skupocjenim automobilima, a vrijednost njihovih ergela mjeri se u milijuni Dva najpoznatija akcijska junaka s kraja prošlog milenija dijele jednaku strast prema skupocjenim automobilima, a vrijednost njihovih ergela mjeri se u milijuni Rating: 0

Rambo vs Terminator: Tko ima bolji vozni park (VIDEO)

Advertisement

Dva najpoznatija akcijska junaka s kraja prošlog milenija dijele jednaku strast prema skupocjenim automobilima, a vrijednost njihovih ergela mjeri se u milijunima.

I dok su desetljećima nemilice pucali iz svih kalibara, šakama rješavali sve dileme i rasprave, te bili vrlo škrti na riječima, Arnold Schwarzenegger i Silvester Stallone iza sebe imaju impresivnu zbirku blockbustera, a još impresivnije je njihovo bogatstvo. Pritom im politički i nadasve humanitarni rad nije stran, a nerijetko podlegnu strastima svakog pravog muškarca. Tu ne mislimo na hranu i piće, jer dečki i sa 70 godina na leđima drže formu. Da, treća najvažnija stvar na svijetu je nekome nogomet, a nekom automobil. Kod njih je auto, i to više njih.

Bivši Terminator je zadržao svoj imidž i u pogledu automobila, pa tako u njegovoj zbirci mjesta ima za nekoliko Hummera, Mercedesov Unimog, pa i pravo vojno vozilo, Oshkosh M-ATV. Od rafiniranih sportaša ima naravno Bugatti Veyrona, i to najprestižniju izvedbu, ali i uvijek posebni Bentley. Mercedesov roadster s AMG-ovim potpisom je još jedan dragulj, kao i bar jedan Porsche 911. Stallone je u svojem izboru puno rafiniraniji. Tako iz grupe pravih muških vozila bira G klasu, nekoliko njih, a na popisu sportaša ima Ferrari, ali Aston Martin. Pritom ne zazire ni od hot rod prerada, pa i oldtimera. I da, Rambo također ima u svojoj garaži jednog Bugatti Veyrona.

Naravno, njihove zbirke mijenjaju se na mjesečnoj razini, pa je doista teško utvrditi čime trenutno raspolažu. Njihove zbirke nisu impresivne kao one Seinfelda ili Jay Lena, a posebno ne Floyda Mayweathera. No s druge strane, Rambo i Terminator su poznati i po humanitarnom radu, a usprkos velikom “neprijateljstvu” izuzetno se poštuju.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: