Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

RAZJARENA ZVIJER OD 800 KONJA: Uživajte u urliku V12 motora iz Ferrari 812 Superfast! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Vreme atmosferskih V12 agregata izgleda da je polako na zalasku, a pre nego što turbo motori u potpunosti ne preuzmu primat usled sve strožijih ekoloških normi, Vreme atmosferskih V12 agregata izgleda da je polako na zalasku, a pre nego što turbo motori u potpunosti ne preuzmu primat usled sve strožijih ekoloških normi, Rating: 0

RAZJARENA ZVIJER OD 800 KONJA: Uživajte u urliku V12 motora iz Ferrari 812 Superfast! (VIDEO)

Advertisement

Vreme atmosferskih V12 agregata izgleda da je polako na zalasku, a pre nego što turbo motori u potpunosti ne preuzmu primat usled sve strožijih ekoloških normi, ne preostaje nam ništa drugo nego da iskoristimo priliku i uživamo u nekim od najspektakularnijih V12 jedinica ikada napravljenih!

Ferrari je prošle godine predstavio model 812 Superfast, kao naslednika ništa manje spektakularnom F12 Berlinetta, kojeg pokreće 6,5-litarski V12 motor od fantastičnih 800 konjskih snaga! A kada se malo poigrate sa famoznim „manettino“ prekidačem na volanu, pitomi div se pretvara u razjarenu zver koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: