Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Registrovao rijedak trkaći Ferrari pa se njime vozika na večere (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Mladić koji je snimio ovaj video uživao je u popodnevnoj nedjeljnoj šetnji gradom u Greenwichu (Connecticut) pa ugledao nevjerojatan prizor U nevjerici je zasta Mladić koji je snimio ovaj video uživao je u popodnevnoj nedjeljnoj šetnji gradom u Greenwichu (Connecticut) pa ugledao nevjerojatan prizor U nevjerici je zasta Rating: 0

Registrovao rijedak trkaći Ferrari pa se njime vozika na večere (VIDEO)

Advertisement

Mladić koji je snimio ovaj video uživao je u popodnevnoj nedjeljnoj šetnji gradom u Greenwichu (Connecticut) pa ugledao nevjerojatan prizor

U nevjerici je zastao pred jednim od najnevjerojatnijih egzotičnih prizora koji ni u ludilu nije očekivao – trkaći Ferrari F40 GTE. Registriran, sa žmigavcima i registarskim pločicama, ležerno parkiran na aveniji Greenwich.

Čak i za ljude koji se kreću i provode dosta vremena ‘u društvu’ raznih Ferrarija, F40 GTE je nešto što se ne viđa svaki dan. Vlasnik, koji ga je registrirao u državi New York, odlučio je uskočiti u svoje trkaće sjedalo i odvesti se do grada na večeru. Parkirao ga je tek tako, na koso parkirno mjesto u ulici, kao da je riječ o Mercedesu ‘okanu’. Ovakvih bi slučajeva svakako voljeli više viđati u svakodnevici, jer ovaj Ferrari parkiran na ulici je pravo osvježenje!

Nakon večere ‘uskočio je’ svoj trkaći Ferrari, upalio ga i simfonijskom zvučnom kulisom počastio nekoliko prolaznika i mladića koji je nesvakidašnji prizor snimao mobitelom.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: