Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

RUSKE AKROBATE ODUŠEVLJAVAJU! Kada vidite šta rade ovi PILOTI – shvatićete zašto je ovo nauka! Reviewed by Momizat on . Da li ste ikada čuli za nauku o akrobatskom letenju? Ukoliko niste, ovo je pravi način da saznate, ali i da vidite šta ova nauka predstavlja. U ovom slučaju, de Da li ste ikada čuli za nauku o akrobatskom letenju? Ukoliko niste, ovo je pravi način da saznate, ali i da vidite šta ova nauka predstavlja. U ovom slučaju, de Rating: 0

RUSKE AKROBATE ODUŠEVLJAVAJU! Kada vidite šta rade ovi PILOTI – shvatićete zašto je ovo nauka!

Advertisement

Da li ste ikada čuli za nauku o akrobatskom letenju?

Ukoliko niste, ovo je pravi način da saznate, ali i da vidite šta ova nauka predstavlja. U ovom slučaju, demonstratori i učitelji su ruski piloti koji izvode neverovatne egzibicije u vazduhu. Ako ste ipak čuli za ovaj atraktivni sport, nije na odmet da pogledate i ostanete zadivljeni, jer su ove egzibicije zaista za uživanje.

Na samom početku snimka možete videti avion koji je u vazduhu, ali samo na, čini se, i manje od metra od zemlje. Deluje kao da stoji u nekom bestežinskom stanju. Kako video odmiče, avion počinje da se kreće ravnomernom linijom napred-nazad, da bi na kraju zauzeo “normalan” položaj i odleteou punom gasu.

Pogledajte ovaj neverovatni spektakl na nebu!

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: