Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

RUSKI PUT STRAHA: Da li biste smjeli da pređete najopasniji most na svijetu? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Reč je o starom železničkom mostu koji služio za prelaz reke Vitim, koji vozačima koji ga prelaze ne ostavlja drugi izbor nego navigiranje uskom stazom 'širokom Reč je o starom železničkom mostu koji služio za prelaz reke Vitim, koji vozačima koji ga prelaze ne ostavlja drugi izbor nego navigiranje uskom stazom 'širokom Rating: 0

RUSKI PUT STRAHA: Da li biste smjeli da pređete najopasniji most na svijetu? (VIDEO)

Advertisement

Reč je o starom železničkom mostu koji služio za prelaz reke Vitim, koji vozačima koji ga prelaze ne ostavlja drugi izbor nego navigiranje uskom stazom ‘širokom’ tek 180 centimetara, piše Dangerous roads

Izgrađen je od stare metalne strukture i prekriven trulim drvenim daskama, koje su vrlo klizave zbog česte pojave leda i smrzavanja na području Sibira.

Reka Vitim je glavna pritoka reke Lena, a zastrašujuća struktura koja ga “krasi” je uska za standardne automobile, a nema ni ogradu koja bi barem prividno pružala nekakvu sigurnost – od ledeno hladne vode koja neumoljivo teče ispod njega.

Osim što je uzak, vozači ističu da najveći izazov predstavljaju snažni vetrovi koji duvaju iznad reke, a mera predostrožnosti da vetrovi ne bi ljuljali automobile je otvaranje svih prozora, da bi vazduh strujao kroz njega. Ludo zar ne?

Pogledajte video:

Izvor: webtribune.rs

Komentari korisnika: