Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

S nadvožnjaka sletio na raskrižje i bezbrižno nastavio vožnju (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ovo je jedna od onih situacija koje nas ostavljaju u čudu i s više pitanja nego odgovora Crni Cadillac Escalade sjurio se niz nasip nadvožnjaka u raskrižje te ' Ovo je jedna od onih situacija koje nas ostavljaju u čudu i s više pitanja nego odgovora Crni Cadillac Escalade sjurio se niz nasip nadvožnjaka u raskrižje te ' Rating: 0

S nadvožnjaka sletio na raskrižje i bezbrižno nastavio vožnju (VIDEO)

Advertisement

Ovo je jedna od onih situacija koje nas ostavljaju u čudu i s više pitanja nego odgovora

Crni Cadillac Escalade sjurio se niz nasip nadvožnjaka u raskrižje te ‘elegantno’ nastavio vožnju kao da se ništa nije dogodilo. Malo je reći kako su svi svjedoci ovog incidenta ostali začuđeni ‘s upitnicima iznad glave’, a sve je zabilježila ‘onboard’ kamera iz kamiona koji je stajao ispred semafora.

Nakon gledanja videa nekoliko puta počinju se javljati neke naznake mogućeg scenarija ovoga događaja. Cadillac je na nadvožnjaku udario u središnju zaštitnu barijeru i prešao na drugu stranu ceste u suprotan smjer. Već tu je očito došlo do pucanja ovjesa i prednji lijevi kotač je promijenio kut. To je pak ‘osiguralo’ daljnji gubitak kontrole vozača nad automobilom te izlijetanje s ceste preko nasipa nadvožnjaka.

Nevjerojatno je, ali to se dogodilo baš na pravome mjestu pa se masivni SUV ‘glatko’ spustio po nasipu, pritom ‘za dlaku’ promašio golemi prometni znak i ‘sletio’ ravno u raskrižje kroz koje u tome trenu nije prolazilo nijedno vozilo. Da je sletio s ceste samo nekoliko metara dalje, udario bi u ogradu nadvožnjaka, što je moglo završiti prevrtanjem vozila na krov i znatno ozbiljnijim posljedicama.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: