Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Savršena transformacija Volge donosi ono najbolje u klasičnom pakiranju (VIDEO) Reviewed by Momizat on . GAZ-24, kod nas poznatiji kao Volga, uz Ladu je najpoznatiji ruski auto svih vremena. Sada se vraća u život, i to u najboljem mogućem izdanju. Kako prenosi Unit GAZ-24, kod nas poznatiji kao Volga, uz Ladu je najpoznatiji ruski auto svih vremena. Sada se vraća u život, i to u najboljem mogućem izdanju. Kako prenosi Unit Rating: 0

Savršena transformacija Volge donosi ono najbolje u klasičnom pakiranju (VIDEO)

Advertisement

GAZ-24, kod nas poznatiji kao Volga, uz Ladu je najpoznatiji ruski auto svih vremena. Sada se vraća u život, i to u najboljem mogućem izdanju.

Kako prenosi Unit Auto, klijent je poželio totalnu obnovu automobila koji se uz manje izmjene proizvodio do 1992. godine. Kako je u malim serijama bio dostupan i u V8 izvedbi, takva se kombinacija čini kao optimalna. Nakon temeljite prerade eksterijera i kabine, Volga je u život vraćena Toyotinim V8 strojem od 280 KS, ali i komponentama s besmrtnog Volva serije 700. Naravno, tu Čajkin automatski mjenjač nema smisla, već je svoje dao Aisin. Sada je Volga brža i od nekadašnjeg KGB-ovog presretača, a kako izgleda u konačnici, pogledajte u nastavku.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: