Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Savršenstvo iz Amerike: Upoznajte prerade iz snova (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Američki Speedkore radi odličan posao, a njegova poslastica je prerada Dodgea. Prvi na meti je Dodge Demon. Vizualno se ne razlikuje puno u odnosu na standardni Američki Speedkore radi odličan posao, a njegova poslastica je prerada Dodgea. Prvi na meti je Dodge Demon. Vizualno se ne razlikuje puno u odnosu na standardni Rating: 0

Savršenstvo iz Amerike: Upoznajte prerade iz snova (VIDEO)

Advertisement

Američki Speedkore radi odličan posao, a njegova poslastica je prerada Dodgea.

Prvi na meti je Dodge Demon. Vizualno se ne razlikuje puno u odnosu na standardni Challenger SRT Demon, ali zato ispod poklopca grmi motor opremljen turbinama. Epilog je preko 1.200 KS na stražnjoj osovini. I da, auto možda izgleda kao originalan, ali većina karoserijskih dijelova izrađena je sada od karbona. Stoga ne čudi što je na četvrt milje sekundu brži i odradi je u manje od 9 sekundi.

Još zanimljiviji i radikalniji je Charger iz 1970. godine. Nova Evolution izvedba ima 6.2 V8 Hemi monstruma koji pomoću kompresora daje gotovo tisuću konja. I ovdje je vanjština izrađena od karbona, a pojedini detalji od aluminija, pa bolid u konačnici ne teži više od 1,4 tone. Penske prilagodljiv ovjes, unikatna ručica šest-stupanjskog mjenjača i Brembo kočnice začinili su ovu američku skulpturu na najbolji mogući način.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: