Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Sergio Ramos je faca, umjesto R8 sada vozi ‘Fiću’! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Kapetan španjolske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Sergio Ramos zamijenio je Audi R8 Spyder za puno manjeg i slabijeg “Fiću”! Kako se potkraj prošl Kapetan španjolske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Sergio Ramos zamijenio je Audi R8 Spyder za puno manjeg i slabijeg “Fiću”! Kako se potkraj prošl Rating: 0

Sergio Ramos je faca, umjesto R8 sada vozi ‘Fiću’! (VIDEO)

Advertisement

Kapetan španjolske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Sergio Ramos zamijenio je Audi R8 Spyder za puno manjeg i slabijeg “Fiću”!

Kako se potkraj prošle godine sponzor Real Madrida pobrinuo da svaki igrač odabere sebi po jedan automobil, na njihovom parkiralištu moguće je vidjeti zaista impozantan vozni park. Sergio Ramos je tom prilikom sebi izabrao ni manje ni više već Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro S tronic, no dotični je Španjolske medije preplavio jednim sasvim drugim vozilom.

Sergio Ramos je na svom Instagramu objavio svoj nešto preuranjeni rođendanski poklon, kojeg je dobio od svog brata – malo klasično vozilo “Fiću”. OK nije pravi Fićo, jer ovdje se radi o njegovoj španjolskoj inačici tj. Seatu 660, za kojeg se procjenjuje da vrijedi nekih 10.000 eura. Seat 660 sigurno nije ni brz, ni luksuzan kao Audi R8, ali definitivno ima svojih čari, a to dokazuje i činjenica da se Ramos s njime dovezao na trening Real Madrida, te je izjavio kako “Klasika nikad ne umire”, na što mu skidamo kapu jer se definitivno s time slažemo!

Izvor: automobili.hr

Komentari korisnika: